Warta Perusahaan

Potensi pasar industri sprocket motor ora bisa dianggep, nggawe kesempatan sing apik

Tiongkok mlebu jajaran produsen sprocket utama ing jagad iki, nanging saka perspektif kekuatan lan tingkat pangembangan sakabèhé, output sprockets motor per kapita China mung udakara 1/5 negara maju internasional, lan umume sprocket motor isih internasional Tanpa ngluwihi level C-level, pangsa pasar internasional rantai Tionghoa mung udakara 4,5%, mula China isih durung bisa mlebu jajaran kakuwatan sprocket ing donya. Mula, dadi arah utama pangembangan industri sprocket China kanggo pindhah saka negara sing ngasilake sprocket menyang tenaga sprocket ing jagad iki lan njupuk jalur industrialisasi anyar kanthi ciri khas dhewe.

Sanajan pasar internasional kena pengaruh faktor sing durung mesthi lan ora bisa ditebak, kanthi pangembangan terus-terusan lan inovasi otomasi industri ing jagad iki, panjaluk produk sprocket bakal saya gedhe. Utamane sprockets minangka produk sing akeh tenaga kerja. Iki nggunakake metode pengadaan utawa ganti produksi ing negara berkembang, lan sprocket minangka produk tradisional Tionghoa. Isih duwe kaunggulan kompetitif tartamtu tinimbang negara berkembang liyane, sing nggawa kesempatan lan ruang pangembangan anyar kanggo sprocket China kanggo nggedhekake ekspor. Saiki, pasar sprocket dipérang dadi telung biji: endhek, sedhengan lan dhuwur, nuduhake tren dhasar "biji sing murah dikarepake, kelas menengah duwe rasa manis, lan biji sing duwe pengarep-arep". Nanging, sprocket Tionghoa durung mlebu ing ambang pasar kelas dhuwur.

Pangembangan industri sprocket nduweni sejarah sing dawa, lan prospek pangembangan saiki uga akeh banget. Saka pangembangan umume industri sprocket, sprocket standar bakal saya suda lan permintaan pasar bakal mboko sithik; sprocket non-standar Panjaluk produk lan pangsa pasar kabeh sprocket bakal mundhak akeh. Sampeyan kudu ujar manawa sprockets non-standar minangka arah pangembangan kanggo kabeh produk sprocket. Potensi pasar gedhe lan duwe prospek pangembangan sing jembar. Sanalika, amarga katrol sabuk singkronik duwe kaluwihan transmisi rodha sabuk lan karakteristik transmisi sprocket, pangsa pasar katrol sabuk sinkron ing kabeh produk transmisi rantai bakal ditambah banget, lan prospek pangembangane uga bakal optimis banget. Potensi pasar ora bisa dianggep.

Sprockets non-standar lan roda sabuk sinkronis nuduhake arah pangembangan mbesuk lan tren pangembangan umum ing kabeh seri sprocket lan produk bagean transmisi liyane. Potensi pasar cukup gedhe lan duwe prospek pangembangan sing jembar banget. Sprocket digunakake ing transmisi mekanik kimia, mesin tekstil, pamrosesan panganan, instrumentasi, minyak bumi lan industri liyane. Cara pamrosesan sprocket bisa dipateni lan lumahing ireng. Yen rasio kacepetan kurang, nggunakake sprocket nomer untu sing dhuwur bisa nyuda jumlah rotasi link i, beban tarik rantai lan momotan bantalan. Sprockets wesi cor biasane digunakake ing sprockets kanthi syarat presisi sing kurang utawa bentuk kompleks, kayata nggawe sprockets dering. Mula, industri sprocket duwe prospek sing jembar babagan pangembangan lan aplikasi.


Wektu kiriman: Jul-07-2020