Warta

  • Warta Perusahaan

    Potensi pasar industri sprocket motor ora bisa ditemokake, nggawe kesempatan sing apik China wis mlebu jajaran produsen sprocket utama ing jagad iki, nanging saka perspektif kekuatan lan level pangembangan sakabèhé, output motor per kapita China saben taun ...
    Waca liyane
  • Analisis Proses Aliran Lapisan Karburisasi Sajrone Ngolah Sprocket Motor

    (1) Sprockets motor karburasi mbutuhake lapisan karburator ing permukaan waos. Nalika proses "ekstrusi karbida-anget" digunakake, distribusi lapisan karburasi gegandhengan karo metode deformasi pambentuk gir. Kanggo proses ekstrusi pamisah tangensial, ...
    Waca liyane
  • Stres perawatan panas lan klasifikasi sprocket motor

    Stres perawatan panas bisa dipérang dadi stres termal lan stres jaringan. Distorsi perawatan panas saka bahan kerja minangka asil saka efek gabungan saka stres termal lan stres jaringan. Kahanan stres perawatan panas ing workpiece lan efek sing nyebabake beda. Inte ...
    Waca liyane