Babagan Kita

Renqiu City Shuangkun Machines Parts Co., Ltd.

Madeg ing 1995, Renqiu City Shuangkun Machines Parts Co., Ltd. minangka pabrikan profesional lan eksportir sing prihatin karo desain, pangembangan lan produksi sprocket, gir lan flange.Supaya luwih kepenak njaluk panjaluk pelanggan, atur Renqiu Yizongxi Trading Company kanggo mbantu pelanggan tuku komponen motor liyane. Kabeh produk sesuai karo standar kualitas internasional lan dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad.

htr (2)
htr (3)

Jembaré 15000 meter persegi, saiki kita duwe luwih saka 120 karyawan, duwe angka dodolan taunan sing ngluwihi USD 10 yuta lan saiki ngekspor 80% produksi ing saindenging jagad.

Fasilitas sing dilengkapi kanthi apik lan kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahap produksi bisa njamin kepuasan pelanggan. Kajaba iku, wis nampa sertifikat ISO9001.

Minangka asil saka produk berkualitas tinggi lan layanan pelanggan sing luar biasa, kita entuk jaringan sales global tekan Eropa, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah lan Afrika.

Kita bisa mbantu bisnis sampeyan luwih apik.

SHUANGKUN ndhukung sukses para pelanggan lan wakil kanthi ngirimake sprocket lan peralatan sing berkualitas kanthi tepat wektu lan tliti, lan njaga hubungan sing bisa dipercaya lan sopan karo saben mitra.

Layanan pra-sale: Konsultasi bisnis integral lan layanan desain gratis. Nyedhiyakake macem-macem produk bermutu kanggo referensi pelanggan lan mbantu para pelanggan nemokake solusi sing paling apik adhedhasar pengalaman pasar

Layanan kontrak: Implementasi kontrol kualitas ISO sing ketat, pengiriman tepat waktu, pengaturan logistik keamanan lan dhukungan finansial sing apik.

Layanan sawise didol: Kita bakal njupuk semangat 100% kanggo ngatasi lan ngatasi kesalahan kaping yuta sing bisa ana ing wektu sing tepat.

Kabeh sing kita lakoni, kanggo nyuda tuku lan biaya pangopènan, lan nguatake daya saing pasar lokal. Layanan lengkap SHUANGKUN, bakal ngirit akeh gaweyan lan menehi pengalaman nyenengake.

Layanan VIP kanggo sampeyan

1. Ora ana pesenan cilik, ora ana pelanggan cilik, saben pelanggan dadi pelanggan VVVIP kanggo kita.

Ora mung pelanggan nanging uga mitra bisnis. SHUANGKUN bakal nawakake dhukungan lengkap kanggo bisnis sampeyan.

2. Layanan cepet: Layanan online 24 jam mangsuli pitakon kaping pisanan.

Kutipan lan pilihan bakal ditawakake sanalika bisa ditindakake sawise njaluk priksaan.

3. Saran profesional: miturut kondisi kerja sampeyan, kita menehi pilihan sing paling cocog kanggo pilihan sampeyan, lan menehi suplai produksi khusus kanggo sampeyan.

4. Komunikasi sing apik: Personel pemasaran sing duwe pendidikan tinggi kabeh nganggo Sertifikasi Kelas Inggris (Tes TEM4 kanggo Inggris Jurusan-4 utawa Tes Bahasa Inggris CET6 College-6 ing ndhuwur).

5. Mesthi wae yen sampeyan nganggo basa Rusia, Prancis utawa Spanyol, penerjemah khusus kita nyedhiyakake layanan paling intim.

6. Pengalaman Bisnis: Kabeh dodolan kanthi pengalaman ekspor luwih saka 3 taun, kenal karo kabijakan ekspor lan proses impor nasional, mbantu sampeyan nggawe proses khusus lan proses impor kanthi lancar.

Wiwit didegake, perusahaan kasebut tetep percaya karo: "Adol jujur, kualitas paling apik, orientasi wong lan keuntungan kanggo para pelanggan."

Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad iki.